Wednesday, 28 November 2012

همصدایی و پشتیبانی از نسرین ستوده در چهلمین روز اعتصاب غذا


شنبه اول دسامبر ساعت دو تا سه بعد از ظهر
در سالگرد سه سالگی حامیان مادران ،پارک لاله لندن ،در خيابان های لندن
همصدایی و پشتیبانی از نسرین ستوده در چهلمین روز اعتصاب غذا
نسرین ستوده،وکیل پایه یک دادگستری، مدافع حقوق بشر که به جرم دفاع از نوجوانان محکوم به اعدام، زندانیان عقیدتی، فعالان حقوق بشری زندانی شده است . او عضو کانون مدافعان حقوق بشر و برنده جایزه معتبر حقوق بشری ساخاروفِ پارلمان اروپا در سال ۲۰۱۲ است.
نسرین ستوده و پس از سه بار اعتصاب غذای خشک در اعتراض به شرایط زندان و نقض موازین قضایی با خطر مرگ روبرو شده بود.بار دیگر از ۲۶ مهرماه در اعتراض به آن‌چه محدودیت علیه خود و خانواده‌اش نامیده، در چهلمین روز اعتصاب غذا به سر می‌برد
ما حامیان مادران ،پارک لاله لندن هم صدا با مادران پارک لاله نگران جان او هستیم با صدای رسا از دولتمردان ایران می‌خواهیم که خانم نسرین ستوده‌ و تمام وکلای حقوق بشری و مدافعان حقوق بشر را که در حال حاضر به خاطر فعالیت‌های حقوق بشر خود در ایران در زندان هستند، فوری و بدون قید و شرط آزاد کنند.
به منظور هم صدائی با "مادران پارک لاله "در ایران، ما ایرانیان مقیم لندن، شنبه اول دسامبر -بین ساعت دو تا سه بعد از ظهر جلوی ناشنال گالری لندن جمع می شویم و بار دیگر مصرانه بر خواسته های بحق و مدنی مادران پارک لاله خواهان آزادی همه زندانیان سیاسی – عقیدتی، لغو اعدام بطور کلی، محاکمه عادلانه و علنی آمران و عاملان جنایات سی و سه سال گذشته در ایران تاکید مي کنیم
حامیان "مادران عزدار ایران" لندن /انگلستان
Saturday 1 December 2012- 2 to 3pm
We are gathering in Trafalgar Square on the occasion of third anniversary of supporters of the mourning Mothers of Iran (Park Laleh) - In London and in support of Nasrin sotoodeh on the 40th day of her hunger strike in prison.
Nasrin sotoodeh  is a senior lawyer and human rights defender who has been imprisoned for her defence of under aged youths convicted to be  executed and ideological prisoners . She is a member of the centre for human rights defenders and the winner of Sakharov prize from EU Parliament in 2012.
In the past, Nasrin sotoodeh came near to her death, after three times of dry hunger strike in protest against the conditions in prison and violations of the justice law. She once more, went on strike since 17 October in protest against visiting restrictions.
We the supporters of the mourning Mothers of Iran (Park Laleh) in London are concerned about her life threatening condition and ask the Iranian Government to release her and all human rights lawyers and defenders without any condition attached.
In solidarity with Mourning Mothers of Iran (Park Laleh), we will gather in Trafalgar Square (in front of the National Gallery) on Saturday 1 December for our demands of:
-         Unconditional release of all prisoners of conscience/ -          Abolition of capital punishment/ -          Identification, detention and punishment of those who have committed crimes for the past 33 years in Iran.
Supporters of the Mourning Mothers of Iran- London

Tel: 0044-7952513869
Find us on Face book: mothers. Mourning
Location: North Terrace of Trafalgar Square (in front of the National Gallery) Nearest Tube Charring Cross: Bakerloo and Northern line

Tuesday, 27 November 2012

سازمان ملل نقض حقوق بشر در ایران را محکوم کرد



شصت وهفتمین جلسه کمیته سوم مجمع عمومی سازمان ملل روز سه‌شنبه ۲۷ نوامبر ۲۰۱۲ در مقر سازمان ملل در نیویورک برگزار شد و کشورهای نظرات خود را در خصوص پیش‌نویس قطعنامه که دولت کانادا ارائه و مورد حمایت ۴۲ کشور بود را بیان کردند و در پایان این پیش نویس با ۸۳ رای مثبت، ۳۱ رای منفی و ۶۸ رای ممتنع به تصویب رسید. سال گذشته این قطعنامه ۸۶ مثبت را به همراه داشت و ۳۲ رای منفی و ۵۹ رای ممتنع.

iran-emrooz.net 

گزارش کمپین بین‌المللی حقوق بشر در ایران
شصت وهفتمین جلسه کمیته سوم مجمع عمومی سازمان ملل روز سه‌شنبه ۲۷ نوامبر ۲۰۱۲ در مقر سازمان ملل در نیویورک برگزار شد و کشورهای نظرات خود را در خصوص پیش‌نویس قطعنامه که دولت کانادا ارائه و مورد حمایت ۴۲ کشور بود را بیان کردند و در پایان این پیش نویس با ۸۳ رای مثبت، ۳۱ رای منفی و ۶۸ رای ممتنع به تصویب رسید. سال گذشته این قطعنامه ۸۶ مثبت را به همراه داشت و ۳۲ رای منفی و ۵۹ رای ممتنع.
در ابتدای جلسه نماینده کشور کانادا به انتقاد از وضعیت حقوق بشر در ایران به خصوص وضعیت زندانیان سیاسی و اعدام های فزآینده پرداخت وگفت ۴۲ کشور از این قطعنامه برای در صحن علنی گذاشتن حمایت کردند.
نماینده اروگوئه رای ممتنع داد اما به انتقاد ازاعدام، آزادی بیان و تحت تعقیب قراردادن روزنامه نگاران و همچنین استفاده از شکنجه را در ایران مورد انتقاد قرار داد ولی گفت که در برخی از حوزه ها تحولات مثبتی رخ داده است. او از دولت ایران خواست که همه امکانات لازم را فراهم آورد که کمیساریای عالی حقوق بشر بتواند از ایران دیدار کند و در طول دیدار آزادانه بتواند کار خود را انجام دهد.
نماینده قزاقستان، با قطعنامه مخالفت کرد و استفاده از قطعنامه ها را یک ابزار برای ایجاد فشار سیاسی خواند. نماینده قزاقستان به اقدامات ایران در ارائه گزارش های دوره ای اشاره کرد و از کشورهای دیگر خواست که به این قطعنامه رای ندهند.
نماینده کره شمالی نیز با قطعنامه کشورهای ارائه کننده مخالفت کرد و آن را دخالت در امور داخلی کشور دانست و گفت قطعنامه کاملا سیاسی است. او گفت که حقوق بشر نمی تواند از خارج از کشور تحمیل شود. نماینده ایران خزائی در سازمان ملل به انتقاد از نماینده کانادا پرداخت و گفت نمی خواهد که به جای مردم ایران بخواهد صحبت کند. او گفت که کمیته سوم یک بار دیگر در استانه رای گیری در مورد یکی ازقطعنامه های غیرسازنده درمورد موضوع حقوق بشر در ایران است. خزائی گفت کاملا قطعنامه را به دقت مطالعه کرده است و بیش از ۱۵۰ ادعاهای بی پایه علیه ایران وجود داشته است. او گفت آشکارا قطعنامه نشان دهنده واقعیت کشور نیست و از واقعیت جامعه ایران دور است و متکی است به مطالب سایت های خبری. او انتقاد از وضعیت اقلیت ها در ایران را اغراق آمیز خواند و گفت تناقضات زیادی دارد. او سپس به انتقاد از مکانیسم های حقوق بشر سازمان ملل پرداخت که به صورت گزینشی توسط برخی کشورها مورد مجازات قرار می گیرند. او گفت که در نظارت بر وضعیت حقوق بشر در کشورهای مختلف باید از حالت انحصاری برخی کشورها دربیاید. او گفت که قطعنامه به دبیر کل سازمان ملل اجازه می دهد که گزارش موازی تهیه کند. او همچنین عدالت، غیرتبعیض بودن و بی طرفانه بودن قطعنامه و رویه های حقوق شر سازمان ملل را مورد انتقاد قرار داد. او به شدت از احمدشهید انتقاد کرد که نکات و باخوردهای ایران را در گزارش اخیر خود لحاظ نکرده است و آن را مخالف کدهای اخلاقی چنین گزارش هایی خواند.
نماینده ایران در سازمان ملل گفت چرا کشورهایی مانند آمریکا، کانادا و اسرائیل به خاطر نقض حقوق بشر در این کشورها تحت مکانیسم های کشوری قرار نمی گیرند؟ او گفت این کشورها باید پاسخگو باشند؟ او همچنین تبعیض علیه مهاجرین ومسلمانان در اروپا و آمریکا و همچنین اسلام هراسی را مورد انتقاد قرار داد. موضوع وضعیت رفتار بی رحمانه با زندانیان، نگهداری زندانیان در گوانتانامو و بگرام و همچنین شکنجه علیه زندانیان در آمریکا نیز از موارد مورد انتقاد خزاعی نسبت به آمریکا بود. او سپس به انتقاد از وضعیت حقوق بشر در کانادا پرداخت و گفت که «دولت کانادا در رفتار خودش نژاد پرست است». نماینده ایران همچنین در سخنرانی طولانی خود به انتقاد از وضعیتی که بر شهروندان در غزه می رود و سیاست های اسرائیل در این زمینه پرداخت. او انگشت نما کردن برخی از کشورها را در سازمان ملل مورد انتقاد قرار داد و گفت که هیچ کدام از کشورهایی که خود را قهرمان حقوق بشر می نامند حرفی از قتل عام در غزه نمی زنند. او همچنین از قتل دانشمندان هسته ای ایران نیز انتقاد کردو گفت که استانداردهای دوگانه باعث می شود که مکانیسم های حقوق بشر سازمان ملل تحریف شود.
نماینده کشورکوبا نیزبه انتقاد از قطعنامه پرداخت و گفت که همکاری بین المللی روی اصل بی طرفی امکان پذیر است نه گزینشی برخورد کردن با کشور. او گفت قطعنامه انگیزه های سیاسی دارد. نماینده سوریه بعد از نماینده کوبا گفت که قطعنامه را رد می کند و اینکه هیچ کشوری در امور داخلی کشورهای دیگر بخواهد دخالت کند.
نماینده کشور اکوادر گفت که به شدت اینکه برخی کشورها را مورد انتقاد قرار می دهند مخالفت می کند. او رای منفی به قطعنامه داد. نماینده کشور روسیه سفید گفت که چنین قطعنامه ای نمی تواند برای ترویج و حمایت حقوق بشر نمی تواند فضای گفت وگو به وجود بیاورد. او همچنین گفت که ایران گزارش دوره ای سال ۲۰۱۰ ایران نشان می دهد که دولت ایران قابل توصیه است (از توصیه ها استفاده می کند). او گفت حمایت کنندگان از قطعنامه بی طرف نیستند و از منابع رسمی و قابل اعتماد استفاده نشده است.
نماینده چین هم با قطعنامه مخالفت کرد و گفت هیچ کشوری وضعیت کاملی در زمینه حقوق بشر ندارد. نماینده ژاپن به وضعیت حقوق بشر در ایران انتقاد کرد ولی همزمان گفت که با ایران در این خصوص در حال گفت وگو است واینکه ایران با مکانیسم های سازمان ملل همکاری می کند. ژاپن گفت که از پیش نویس بدون اینکه ازحامیان اولیه آن باشد حمایت می کند.

Sunday, 11 November 2012

ستار بهشتی در پلیس امنیت به قتل رسیده است ، زندانیان سیاسی بند ۳۵۰ اوین:




زندانیان سیاسی بند ۳۵۰ اوین: زمانی که ستار به بند ۳۵۰ آورده شد آثار 

شکنجه در تمام قسمت های مختلف بدنش مشهود بود و وی در شرایط کاملا 

دردناک و مجروحی قرار داشت ...




آقای ستار بهشتی در تاریخ ۹۱/۸/۹ بوسیله پلیس فتا (فضای تبادل اطلاعات) که زیر مجموعه پلیس امنیت نیروی انتظامی می باشد بازداشت شده است و در تاریخ ۹۱/۸/۱۶ به خانواده وی اطلاع داده شده که ستار فوت کرده است و باید جنازه اش را از سردخانه کهریزک تحویل بگیرند. در عین حال آنها را تهدید کرده اند که حق صحبت با رسانه ها را نیز ندارند.

از آنجا که آقای ستار بهشتی از ۹۱/۸/۱۰ تا ۹۱/۸/۱۱ دربند ۳۵۰ بوده و افراد این بند وضعیت دردناک جسمی و روحی وی را از نزدیک مشاهده کرده اند، وظیفه ملی و دینی خود میدانیم مسایل وی را به اطلاع ملت شریف ایران برسانیم.

اتهام آقای ستار بهشتی نوشتن مطالبی انتقادی نسبت به مسوولان نظام در وبلاگ شخصی و “انتقادی اش” بوده است. وی در حضور افراد در بند ۳۵۰ اظهار داشته که در مقر پلیس امنیت از سقف آویزان شده و درهمان حال مورد ضرب و شتم قرار گرفته است سپس پلیس دست و پاهای وی را به صندلی بسته و مجددا وی را مورد ضرب و شتم قرار داده است. درمواقعی دست های وی را با دستبند بصورت قپانی بسته و کتک می زدند و در مواقعی دیگر وی را بر روی زمین انداخته و با پوتین ضربه های شدیدی به سر و گردن وی وارد می کردند در ضمن این شکنجه ها، زشت ترین فحش های رکیک ناموسی نیز نثار وی می شده است و مکررأ تهدید میکردند که وی را می کشند.

زمانی که ستار به بند ۳۵۰ آورده شد آثار شکنجه در تمام قسمت های مختلف بدنش مشهود بود و وی در شرایط کاملا دردناک و مجروحی قرار داشت. صورت وی زخمی، سر او متورم، مچ دست های او کبود شده بود و آثار آویزان شدنش از سقف روی مچ های او به چشم می خورد. در بخش هایی از بدن وی از جمله دور گردن، شکم و کمر وی آثار ضربه و کبودی دیده می شد.

ستار در حالی که به دلیل ناراحتی دست به سختی قادر به نوشتن بود طی شکایتی به مسوول بند ۳۵۰ در چند سطر وضعیت خود و برخوردهای پلیس امنیت با خود را نوشت و خواهان پیگیری آن شد.

با توجه به غیر عادی بودن شرایط جسمی وی دوبار به بهداری زندان اوین اعزام شد و پزشک بهداری نیز وضعیت وی را مشاهده کرد.

روز ۹۱/۸/۱۱ ستار را که از فعالان جوان و ثابت قدم جنبش سبز بود مجددا از بند ۳۵۰ به پلیس امنیت منتقل کردند. او هنگام رفتن بسیار نگران بود و به افراد بند گفت اینها قصد کشتن مرا دارند. ۴ روز پس از انتقال وی نیز خبر مرگش به خانواده اش داده شد.

کسانی که داعیه پیروی از امیرمومنان علیه السلام را دارند، یعنی همان که وقتی شنید در حکومت او خلخال از پای یک زن یهودی در آورده اند فرمود: “اگر کسی از این ستم بمیرد جای سرزنشی بر او نیست” این ظلم ها و فجایع و قتل ها وشکنجه ها که به دفعات اتفاق افتاده را می بینند و خم به ابرو نمی آورند و حتی خواب یک شب آنها نیز آشفته نمی شود.

در سال های اخیر و پس از انتخابات ۸۸ بارها وبارها این نوع شکنجه ها در مورد دستگیر شدگان در بازداشتگاه پلیس امنیت و پلیس فتا تکرار شده است و افرادی دربند ۳۵۰ بوده و هستند که خود شخصا این نوع شکنجه ها را تجربه کرده اند و ما گواهی می دهیم در موارد متعدد شاهد حضور بازداشت شدگان شکنجه شده توسط پلیس امنیت در بند ۳۵۰ بوده ایم.

ما بر این باوریم اگر با جنایتکاران کهریزک ۱ و شکنجه گران اوین که گزارش جزئیات شکنجه های آنان بارها و بارها اعلام شده است و همه ی مسوولان حکومتی از آنها مطلعند، برخورد می شد و به جای تشویق و ارتقاء مقام، مجازات می شدند، دیگر اینگونه شکنجه های وحشتناک و قتل ها که نشان دهنده کهریزک های دیگر است اتفاق نمی افتاد.

اکنون بر همه ثابت شده است که با زمامداران فعلی “آنچه البته به جایی نرسد فریاد است”، ما ضمن تسلیت و دل آرامی به خانواده مرحوم ستار بهشتی و ملت مظلوم ایران، یادآور می شویم که حاکمان کنونی چه بخواهند و چه نخواهند، در این ظلم ها و شکنجه ها و خون های به ناحق ریخته شده شریک و مسوول هستند.


امضا کنندگان به ترتیب حروف الفبا:
محمد ابراهیمی
حسن اسدی زید آبادی
امیر اسلامی
رضا انصاری راد
ابراهیم(نادر) بابایی زیدی
عماد بهاور
سیدعلیرضا بهشتی شیرازی
امید بهروزی
امین چالاکی
سیاووش حاتم
امید خوارزمیان
مهدی خدایی
محمد داوری
امیرخسرو دلیرثانی
سیدمحمدعلی دادخواه
علیرضا رجایی
محمد رضایی
فرزاد روحی
حسین زرینی
عبدالفتاح سلطانی
ادریس سیدین
پوریا شاهپری
محسن(بهمن) صادقی نور
محمدفرید طاهری قزوینی
بهادر علیزاده
افشین کرم پور
حمیدرضا کرواسی
امیر گرشاسبی
جعفر گنجی
سیامک قادری
ابوالفضل قدیانی
علی اکبر قطبی
فرشید لاهوتی
عبدالله مومنی
محسن میردامادی
مصطفی نیلی
محمد علی ولایتی
فرشید یدالهی
محمدحسن یوسف پورسیفی
محمدامین هادوی
سیداحمد هاشمی 
خبار روز: www.akhbar-rooz.com 

Tuesday, 6 November 2012

کمپین جهانی برای همصدایی و پشتیبانی از زنان زندانی سیاسی در ایران



من نسرین ستوده، وکیل پایه یک دادگستری، مدافع حقوق بشرم. جرمم، سوگند خوردن به شرافت وکالت و دفاع از موکلینم بوده است. اینک در زندانی که نمی دانم کجاست در سلولی انفرادی بسر می برم و کلیه ارتباطاتم با جهان بیرون قطع شده است. من بخاطر محروم شدن از ملاقات با فرزندان و خانواده ام که از حقوق اولیه یک فرد محبوس است دست به اعتصاب غذا زده ام
من بهاره هدایت، فعال حقوق زنان هستم. بخاطر حمله وحشیانه گارد یگان امنیت زندان اوین، اعتصاب غذا کرده ام
من حکیمه شکری، عضو حامیان مادران عزادار هستم. بخاطر حمله وحشیانه گارد یگان امنیت زندان اوین، دست به اعتصاب غذا زده ام
من راحله زکائی هستم. کسی مرا نمی شناسد و هیچکس نمی داند چرا من باید در زندان باشم. بی گناه، چند سالی است که در زندانم، من در کنار خواهران مبارزم، بخاطر حمله وحشیانه به بند زنان زندان و آزار و اذیت آنان اعتصاب غذا کرده ام
من شیوا نظرآهاری، فعال حقوق بشر هستم. در اعتراض به رفتار خشونت آمیز و غیرانسانی گارد امنیت زندان اوین، دست به اعتصاب غذا زده ام
من ژیلا بنی یعقوب، روزنامه نگار هستم. بخاطر رفتار تحقیرآمیز و غیرانسانی گارد امنیت زندان اوین دست به اعتصاب غذا زده ام
من ژیلا کرم زاده، شاعر هستم و بخاطر رفتار خشونت بار مأمورین زندان با ما زنان زندانی، اعتصاب غذا کرده ام
من مهسا امرآبادی، روزنامه نگارم. بخاطر نوع رفتار خشونت بار و غیرانسانی و نامنتظره گارد امنیت زندان اوین با ما زنان زندانی، دست به اعتصاب غذا زده ام
من نازنین دیهیمی، مترجم کتاب کودکان هستم، که بخاطر بد رفتاری و توهین و تحقیر گارد امنیت زندان اوین با ما زنان زندانی، اعتصاب غذا کرده ام
من نسیم سلطان بیگی، فعال دانشجوئی هستم. بخاطر حمله ناگهانی و رفتار خشونت بار گارد امنیت زندان اوین به سلول ما زنان، دست به اعتصاب غذا زده ام

پوسترها کار کیانا کریمی

Sunday, 4 November 2012

خواستار عذرخواهی رسمی رییس زندان اوین از زندانیان هستیم


هم صدا با زنان اعصابی،
خواستار عذرخواهی رسمی رییس زندان اوین از زندانیان هستیم

شنبه سوم نوامبربه منظور همبستگی با مادران پارک لاله در میدان ترافالگار لندن جمع شدیم از قبل ا طلاعیه مان در باره نامه سرگشاده مادران پارک لاله به احمد شهید بود و قصد جمع آوری امضا داشتیم  در اخرین روزها خبری از بند زنان اوین شنیدیم مبنی بر: اعتراض ده نفر از زندانیان سیاسی زن (بهاره هدایت، نازنین دیهیمی، ژیلا بنی یعقوب، شیوا نظرآهاری، مهسا امرآبادی، حکیمه شکری، ژیلا کرم زاده مکوندی، نسیم سلطان بیگی و راحله زکایی  محبوبه کرمی) به یورش روز سه شنبه ی نیروهای گارد یگان حفاظت زندان اوین به بند زندانیان زن سیاسی ،که سبب شد تا آنان  دست به اعتصاب غذای دسته جمعی بزنند.
برنامه این ماه مادران لندن را اختصاص دادیم به زنان اعصابیون اوین و هم صدا با مادران پارک لاله خواستار رسیدگی به حقوق حقه زندانیان سیاسی شدیم زنان اعتصابی خواستار عذرخواهی رسمی رییس زندان اوین و مسوولان اداره حفاظت این زندان و همچنین ارایه ضمانت هایی از سوی آنان مبنی بر عدم تکرار چنین رفتارهای هستند

هم صدا با مادران می خواهیم به اذیت و آزار و بازداشت مادران پارک لاله پایان دهید و خواهان آزادی فوری وبی قید و شرط مادران پارک لاله. و همه زندانیان سیاسی و عقیدتی میباشیم
لندن سوم نوامبر
حامیان "مادران عزدار ایران" لندن /انگلستان

Tel: 0044-7952513869
Find us on Face book: mothers. Mourning

ادامه ی اعتصاب غذای زندانیان سیاسی زن در اوین




زندانیان سیاسی زن در زندان اوین به اعتصاب غذای خود ادامه می دهند. محبوبه کرمی، نیز از روز سه شنبه به اعتصاب غذا پیوسته و هم اکنون تعداد زنان اعتصابی به ده نفر رسیده است. نسرین ستوده نیز همچنان در اعتصاب به سر می برد ...


ا

به گزارش خبرنگار کلمه، محبوبه کرمی عضو محبوس جبهه مشارکت ایران اسلامی از روز سه شنبه به همراه ۹ زندانی سیاسی دیگر در اعتراض به هتک حرمت و بازرسی بندی توهین آمیز در این بند دست به اعتصاب غذای تر زده است. به این ترتیب تا به حال تعداد اعتصاب کنندگان، ده نفر است.
اعتصاب کنندگان شامل بهاره هدایت، نازنین دیهیمی، ژیلا بنی یعقوب، شیوا نظرآهاری، مهسا امرآبادی، حکیمه شکری، ژیلا کرم زاده مکوندی، نسیم سلطان بیگی و راحله زکایی و محبوبه کرمی هستند که به برخورد غیر انسانی صورت گرفته با خود اعتراض دارند و خواستار عذرخواهی مسئولان هستند.
بر اساس این گزارش، روز گذشته محبوبه کرمی که بر اثر اعتصاب غذا دچار مشکل جسمی شده بود، به بهداری اوین منتقل شده است.
زندانیان زن در پی یورش روز سه شنبه ی نیروهای گارد یگان حفاظت زندان اوین به بند زندانیان زن سیاسی که با هتک حرمت و آزار آنها همراه بود، دست به اعتصاب غذای دسته جمعی زده اند.
حمله کنندگان به بند بانوان که شامل حدود ۲۰زن از نیروهای گارد یگان حفاظت زندان اوین بودند با ورود به حریم خصوصی و شخصی زندانیان سیاسی باعث بر هم زدن نظم و سلب آسایش آنان شده و پس از یورش به بند سیاسی بانوان زندانیان را به شکل توهین آمیزی بازرسی بدنی کردند.
پس از اعتصاب غذای ۹ زندانی سیاسی بند زنان اوین در اعتراض به هتک حرمت و تعرض در بند زنان و بازرسی غیر معمول، ۳۳ بانوی محبوس در این بند نامه‌ای را خطاب به رییس زندان اوین نوشتند.

نسرین ستوده نیز از ۲۶ مهرماه در اعتراض به آن‌چه محدودیت علیه خود و خانواده‌اش نامیده، در اعتصاب غذا به سر می‌برد.

به گزارش رادیو فردا، عفو بین‌الملل نیز روز ۱۱ آبان‌ماه ضمن تأکید بر لزوم محفوظ ماندن زندانیان از هر گونه شکنجه و رفتار نامناسب، از مسئولان زندان خواست تا در خصوص اظهارات این زندانیان مبنی بر «رفتار تحقیرآمیز» مأموران زن زندان اوین تحقیق کند.
مراجع مختلف بین‌المللی تا کنون بارها خواستار دیدار از زندان‌های ایران شده‌اند، امری که ایران همواره از قبول آن سرباز زده است.

۱۲ آبان‌ماه محمد جواد لاریجانی، دبیر ستاد حقوق بشر قوه قضائیه نیز در واکنش به درخواست احمد شهید، گزارشگر ویژه حقوق بشر ایران برای دیدار از زندان‌های ایران، گفت: «این گزارشگر ویژه سازمان ملل به جای فکر بازدید از زندان ایران، بهتر است چرخی هم در واشنگتن و پاریس و لندن بزند.»

در عین حال صادق لاریجانی، رییس قوه قضاییه نیز ۱۰ آبان‌ماه گفته بود که ایران به هیات‌های خارجی اجازه بازدید از زندان‌های ایران را نمی‌دهد. 

اخبار روز: www.akhbar-rooz.com 

Thursday, 1 November 2012

اعتصاب غذای ۹ زندانی سیاسی زن در زندان اوین


این یورش هم چنین با واکنش اعتراضی زندانیان از جمله اعتصاب غذای جمعی از این زنان سیاسی همراه شده است. 

تا کنون ۹نفر از زندانیان سیاسی زن از جمله بهاره هدایت، نازنین دیهیمی، ژیلا بنی یعقوب، شیوا نظرآهاری، مهسا امرآبادی، حکیمه شکری، ژیلا کرم زاده مکوندی، نسیم سلطان بیگی و راحله زکایی در اعتراض به این اقدام ماموران حفاظت -اطلاعات زندان دست به اعتصاب غذا زدند. 


 در پی یورش نیروهای گارد یگان حفاظت زندان اوین به بند زندانیان زن سیاسی که با هتک حرمت و آزار آنها همراه بود، تعدادی زندانیان این بند دست به اعتصاب غذای دسته جمعی زده اند.
حمله کنندگان به بند بانوان که شامل حدود ۲۰زن از نیروهای گارد یگان حفاظت زندان اوین بودند با ورود به حریم خصوصی و شخصی زندانیان سیاسی باعث بر هم زدن نظم و سلب آسایش آنان شده و پس از یورش به بند سیاسی بانوان زندانیان را به شکل توهین آمیزی بازرسی بدنی کردند.
این اقدام با واکنش اعتراضی فائزه هاشمی که در حال حاضر نماینده و وکیل بند زندانیان و سایر زندانیان سیاسی زن است، مواجه شد.
براساس این گزارش، ماموران حفاظت سپس زندانیان سیاسی را به حیاط کوچک بند هدایت کرده و برای ساعتی همه زندانیان سیاسی را در فضای کوچک و نامناسب محبوس کرده و شروع به تفتیش وسایل شخصی آنان کردند که این حرکت با واکنش زندانیان زن روبرو شد.
برای نشان دادن اعتراض خود به ماموران امنیتی و حفاظتی زندان اقدام به سر دادن شعار “یا حسین میر حسین”، “مرگ بر دیکتاتور”، “موسوی زنده باد کروبی پاینده باد” و سرودهای “ای ایران”، “یار دبستانی” و “نه خارم نه خاشاک” کردند.
این یورش هم چنین با واکنش اعتراضی زندانیان از جمله اعتصاب غذای جمعی از این زنان سیاسی همراه شده است.
تا کنون ۹نفر از زندانیان سیاسی زن از جمله بهاره هدایت، نازنین دیهیمی، ژیلا بنی یعقوب، شیوا نظرآهاری، مهسا امرآبادی، حکیمه شکری، ژیلا کرم زاده مکوندی، نسیم سلطان بیگی و راحله زکایی در اعتراض به این اقدام ماموران حفاظت -اطلاعات زندان دست به اعتصاب غذا زدند.
زندانیان سیاسی زن خواستار عذرخواهی رسمی رییس زندان اوین و مسوولان اداره حفاظت این زندان و همچنین ارایه ضمانت هایی از سوی آنان مبنی بر عدم تکرار چنین رفتارهای شده اند.
به گفته تعدادی از زندانیان دردی زاده و سلامی از جمله مامورانی هستند که با شیوه های غیراخلاقی و توهین آمیز در هنگام تفتیش بدنی، اقدام به آزار بدنی زندانیان کرده اند.
بند بانوان زندان اوین تنها بندی است که زندانیان زن در آن نگهداری می شوند و اتهام این زندانیان، سیاسی است.
گفته می شود پس از شروع به کار علی اشرف رشیدی به عنوان رییس زندان اوین فشارها به زندانیان سیاسی افزایش یافته است. این فشارها طی هفته های گذشته با سخت گیری برای اعزام و درمان زندانیان سیاسی، بازرسی های بدنی در هنگام خروج و ورود و اجازه دخالت ماموران امنیتی در امور زندان تشدید و این امر سبب نارضایتی و نگرانی زندانیان سیاسی شده است.

کلمه